Meest efficiënte

fiets positie

Klachten tijdens of na het fietsen? Niet zeker of je wel echt goed zit? De bikefitting zorgt er voor dat u efficiënt op uw fiets zit. Tijdens de sessie wordt u gefilmd, geanalyseerd en de fiets aangepast. Gericht op uw wensen: racen, touren, klimmen, tijdrijden of algemeen gebruik.

Onze aanpak:

Geen algoritmes, formules, hoeken en plakkers. Wij positioneren u op basis van spier activiteit. Vanuit de opleiding Master sportfysiotherapie, ruim 10 jaar ervaring als fysiotherapeuten bij World tour teams en een opvoeding waarin we thuis altijd alles zelf repareerden kunnen wij uw fiets op maat instellen. Eerst in een standaard, daarna gaan we met u naar buiten. U zult direct ervaren op ons test-terrein dat de veranderingen leiden tot minder klachten en of meer prestatie. U gaat beter fietsen op de zelfde fiets.

Bent u bekend met klachten? knie, rug, nek en tintelende vingers komen bij ons vaak voorbij. Graag nemen we met u de tijd om dan niet alleen de fiets in te stellen, maar ook te kijken naar mogelijk andere oorzaken van deze klachten.

  • racefietsen
  • mountainbikes
  • e-bikes
€ 179,- euro incl. meting & instellen van de fiets.