Hulp bij klachten:

Uw hulpvraag wordt beantwoord door het in beeld brengen van de oorzaak van uw klacht. U wordt bewust gemaakt van de mogelijkheden tot verbetering.
Onderzoek, dat altijd plaatsvindt, zal moeten uitsluiten of er sprake is van schade in uw lichaam. Als er sprake is van schade wordt u doorverwezen naar de voor u geschikte specialist. Is er geen sprake van schade, dan zal door middel van een video analyse aangetoond worden waarom u klachten ervaart.

Dagelijks hebben wij te maken met hulpvragen waaruit blijkt dat mensen al heel lang, of heel vaak dezelfde klachten ervaren.

Een (sport)fysiotherapeut kan u niet verbeteren met zijn eigen handen. Kleine mobilisaties van het skelet of het ‘losmaken’ van een spier is dweilen met de kraan open als de oorzaak niet wordt aangepakt. Het kan wellicht wel uw traject naar verbetering ondersteunen om minder pijn te ervaren. Mocht er sprake zijn van een belemmering voor herstel, bijvoorbeeld een blokkade die er al lange tijd zit, dan is Gelderblom sportfysiotherapie niet geremd om in overleg met u een specialist hiervoor te benaderen.
Wij zullen u adviseren en begeleiden tijdens uw traject tot een klachtvrij bestaan.

Wij begeleiden mensen

naar hun topprestatie:

Bent u pro sporter of beginnend recreant en wilt u voorkomen dat u zelf blessures creëert of geen vooruitgang meer boekt? Gelderblom sportfysiotherapie werkt regelmatig met professionele atleten die dagelijks fysiek willen presteren. Mede hierdoor is de kennis in huis om ook u te laten verbeteren in uw sport.

Door u te filmen en deze beelden te vergelijken met beelden van de profs, laten we zien waar uw verbeterpunten liggen. Vervolgens maken we in overleg met u een traject naar uw doel.

Video analyses

Inspanningstesten

De basis van efficient bewegen

– Sportspecifieke techniektraining

– Funtionele krachttraining